Weetmeer in 2012

Anders dan het aantal blogposts misschien doet vermoeden, was 2011 een veelbewogen en succesvol jaar. Met de start van de beta voor data.weetmeer.nl in het voorjaar en de verschillende open data app-competities in de loop van het jaar. Met prijzen voor op Weetmeer gebaseerde apps bij AppsForAmsterdam en AppsForNoord-Holland.

Voor 2012 verwachten we een minstens zo veelbewogen jaar. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe dienst, die de kracht van open data beschikbaar maakt voor bedrijven en hun eigen bedrijfsdata. In het tweede kwartaal verwachten we hier meer informatie en de eerste online demo beschikbaar te maken.
Bij het lanceren van deze demo zal ook deze website vernieuwd worden en zullen de gegevens op data.weetmeer.nl geüpdatet worden.

Weet meer, ook in 2012, houd deze site in de gaten!